Tech Edge WBO2 Forum Forum Index Tech Edge WBO2 Forum
For Tech Edge Wideband O2 Equipment
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

LX1 display config

 
Post new topic   Reply to topic    Tech Edge WBO2 Forum Forum Index -> LX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
decosse
Newbie
Newbie


Joined: 21 Dec 2013
Posts: 1

PostPosted: Sat Dec 21, 2013 1:02 am    Post subject: LX1 display config Reply with quote

I have 2COB with an LX1

I want to display A/F; Lamda, TPS, RPM

All is fine except for the TPS - at closed the throttle the value of the TPS is 0.58V and at 100% is 4.07V
How can I set up the display to transpose that input linearly to 0-100%

I have tried the config utility (Dsiplay config/tables) but cannot get this to work
The 'Init Table' function does not appear to work, nor does manually populating the table successfully apply to the display module.
Back to top
View user's profile Send private message
Thomas
Expert
Expert


Joined: 03 Aug 2008
Posts: 364
Location: Germany

PostPosted: Tue Dec 24, 2013 1:58 pm    Post subject: Reply with quote

Hi.
I managed to set up LD02 to display Lambda, Boost, EGT and Oiltemp a few years ago. In general it's feasible to set up the display the way you want to.
If you are familiar with electronics read http://wbo2.com/sw/display_config_0136a.pdf . All required information is in this PDF.
Regards,
Thomas
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Tech Edge WBO2 Forum Forum Index -> LX1 All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group