Tech Edge WBO2 Forum Forum Index Tech Edge WBO2 Forum
For Tech Edge Wideband O2 Equipment
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

High Voltage from Wblin ?

 
Post new topic   Reply to topic    Tech Edge WBO2 Forum Forum Index -> 3B1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
hoggie
Newbie
Newbie


Joined: 17 Jul 2010
Posts: 2

PostPosted: Sat Aug 07, 2010 10:47 pm    Post subject: High Voltage from Wblin ? Reply with quote

I recently assembled a 2ydiy.
The unit seems to to be not quite right.
Powering it with a bench power supply at 13.8v it seems to heat the sensor up fine and run at about 1 amp draw. When i measure the voltage at Wblin+ to Gnd with DMM it says 5.05v in free air.When flooding the sensor with gas from gas powered Soldering iron(not Lit of course) the voltage goes up to about 12.3v.
Ive tied Wbin- To Gnd with a external jumper.

Also the red LED does not Stay on when under normal operation.
But flashes as it should during initial warm up from cold.
Do i have a fault ?
_________________
It helps if you plug it in!
Back to top
View user's profile Send private message
Gegaren
Newbie
Newbie


Joined: 10 Sep 2015
Posts: 2

PostPosted: Thu Sep 10, 2015 11:58 am    Post subject: Reply with quote

I am well and happy every time I read the article.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Tech Edge WBO2 Forum Forum Index -> 3B1 All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group