Tech Edge WBO2 Forum Forum Index Tech Edge WBO2 Forum
For Tech Edge Wideband O2 Equipment
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Using emulator for WinLog

 
Post new topic   Reply to topic    Tech Edge WBO2 Forum Forum Index -> Logging (teWBlog, WinLog, UltraCDL, etc.)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
verjigorm
Newbie
Newbie


Joined: 29 Dec 2008
Posts: 1

PostPosted: Mon Dec 29, 2008 9:12 pm    Post subject: Using emulator for WinLog Reply with quote

I tried to hook up a WB02 emulator to WinLog via virtual serial port pair.
However, the Techedge WBo2 device driver does some initial communication when initializing. It seems it first sends 'tf' to stop logging output, then 'v'.
Unfortunately I can't support 'v' command in the emulator, since I can't find documentation about it.
Who can help ?
Back to top
View user's profile Send private message
kickoune
Newbie
Newbie


Joined: 29 Dec 2015
Posts: 3

PostPosted: Wed Dec 30, 2015 10:39 am    Post subject: Reply with quote

Yes me too emulator with winlog not works.
Because not responding to winlog command.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Tech Edge WBO2 Forum Forum Index -> Logging (teWBlog, WinLog, UltraCDL, etc.) All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group